מלכה

לפני תהליך גירושין מבעל אלים מילולית

שלום אני נשואה 5 שנים ויש לי שני ילדים קטנים הגעתי למצב שבו אני לא רואה איך אני ממשיכה לחיות עם בעלי הוא אלים מילולית אדם עם פתיל מאוד קצר שכל דבר מדליק אותו וגורם לו להתעצבן ולצעוק אני הולכת על ביצים לידו כדי לא לעצבן ולא לעורר אותו הוא מתעצבן על הילדים על כל דבר קטן הילדים פוחדים ממנו בעיקר הבן שלי הוא מעניש אותם והם לא מבינים למה כי הם קטנים הגיעו מים עד נפש ואני רוצה לצאת ממערכת היחסים הזאת אבל אני פוחדת להתחיל תהליך של גירושין במיוחד אם הוא ייאבק איתי על הילדים אני רוצה את הילדים שיהיו איתי משמורת מלאה מה אני צריכה לעשות כדי שהילדים לא יהיו בסביבה שלו?

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום מלכה, אכן תיארת בעיה מאוד מאוד מורכבת. הפיתרונות הם רבים יש יתרונות וחסרונות לכל פיתרון. את חייבת להיוועץ בעו"ד לעניני משפחה על מנת שתגבשו יחד את הפיתרון הרצוי עבורך לאור המצב. כעו"ד פלילי אני יכול לתת לך לך הצעות בתחום הקשור לביצוע עבירות פליליות בלבד. בברכה