אורן

תקיפת בן זוג בעילה אסורה. שיחרור ועובר לפרקליטות

לי ולבת זוגתי יש שני בנות חיים 10 שנים היא סובלת מסכיזופרניה ומרבה לעשן חשיש.לאחרונה עלו היחסים על שירטון. מצב כלכלי קשה. היא הפסיקה לאהוב. כנראה. בהמלצת הפסיכולוגית שלה ברחה למקלט. עם הבנות כאשר הייתי בעבודה. האשימה אותי באונס ביום ראשון. שלא היו בכלל יחסי מין ביום זה. באחרונה ניסתה לרמוז לי שהצא לעבוד בחול לשלשה חודשם. רצתה לעבור עיר. שאולי ניפרד. סידרה ששתי הבנות היו חולות.ביום שני .אחרי שנפגשה עם הפסיכולוגית הפרטית שלה בראשון.אחרי שאני ללא עבר פלילי מחזיק נשק ברשיון פרטי.ההורים שלה העבירו 80אלף לחשבון. והרכב החדש היה מהם. הורי קשים. לא רצו להשתתף. התחיל סיכסוך. בניהם. שגלש אלינו.הושעתי מי העבודה והרווחתי 4000 . באותו חודש. בייעוץ הפסיכולוגית שלה. שאמרה בהפתעה. שרצתה להפרד[ביום שני בערב כאשר תקשרתי עליה.אני הגעי משטרה באופן עצמוני]. תמכה בהצעתי לפנות למשטרה. לאחר שטענה שאין לה מושג איפה בת זוגתי.דבר לא סביר בעליל. הגעתי למשטרת גבעתיים. שם נודע לי שאני עצור בהמשך עברתי חקירות קשות השפלות. אבו כביר בימים. ביום ה. השופט שמואל מלמד. כתב בהחלטתו. נוכח העדר התקדמות בתק החקירה מסיבות אובקטיביות בית המשפט היה נכון לשקול שיחרור החשוד. לאור חוות דעת הקיימת בתיק וכן פעולות החקירה בתיק,אני סבור שיש מקום לחוות דעת בעניינו של החשוד בטרם תישקל אפשרות שחרורו.בנסיבות העניין יעובר החשוד לבדיקה פסיכיטרית בברנל. [לראות מסוכנות][הרווחה ביקשה בעבר ממני בדקות פסיכיאטריות בגלל ילדים[בעבר]לאור מחלת בת זוגי] למוחורת שוחררתי אצל השופטת יעל פרדלסקי. ההחלטה : בפניי בקשה בהסכמה לשחרר את החוד שהמשטרה מייחסת לו חשד לעבירות שלתקיפת בן זוג,בעילה שלו בהסכמה ואיומים. קיבלתי 5 ימים מעצר בית בבית הורי. ו30 יום צו הרחקה קילומטר ממנה [למרות שהיא בעיר אחרת]כולל כול קשר ישיר. מי יום השחרור מבית המשפט ביום שישי. הורי גרים בצפון ל חזרתי ככמעט לעבוד. סגרה בתריק את בחשבון הבנק של חתימה משוטפת. החשבן עבר את העובר דרפט. ילדנו לא ראיתי אותם. ככול הידוע לי לא עברה שום בדיקה רפואית. פתחתי בהליך משפחתי מייגע. התיק הועובר לפרקליטות. היא במקט בעיר אחרת. הורייה פינו את הדירה. נשארתי כמעט חסר כול. הרכב שניקנה על ידי אביה הוחרם ממני על ידיו. אני רוצה בכול זאת ללכת לבית נועם על דע עצמי. כי אין לי איפה לגור ואולי הקבל תמיכה נפשית. מרגיש זבוב ליד הרשויות עיבדתי טעם בחיים. הייתי בחר גולש סנפלינג בניין. מלא שמחת חיים. בית נועם יכול גם לתת לי הזדמנות לחזור לעבוד ול להיות לבד. גר עם אבי בישוב צפון אבי סובל מטראומות קרב מי הפריצה לירושלים ולחימה מסיבי בגבעת התחמושת. וגם בן לניצולי שואה אני נועל א הדלת חדר בגיל 38 שלא יפריע לי. בגלל זה אני רוצה ללכת לנועם. הבנתי שיהיה לי שם טוב ושזה יעזור לי עם האשמות!

עו"ד פלילי יאיר רגב

אורן היקר, אני מקווה שעזרתי לך בשיחה האישית שקיימנו אמש עו"ד רגב יאיר