חסוי

תלונה נגד מטריד קטין

מטריד מינית שהיה בן 14 בזמן המעשים יועמד לדין אם עברו 8 שנים מאז? המוטרדת מוכנה עכשיו להגיש נגדו תלונה במשטרה אבל לא אם התיק ייסגר לפני שנפתח או שלא ייפתח כלל

זוהר הלוי, עו"ד

לפונה שלום, ראשית, לא ברור מפנייתך באיזה סוג של הטרדה מדובר וכן, מה מהות הקירבה בין המטריד למוטרדת. האם מדובר בקטין בן משפחה? על פניו, מהנתונים שמסרת עולה כי העבירה התיישנה, עם זאת, לתביעה עומדת האפשרות לפנות ליועמ"ש על מנת לקבל היתר להעמדה לדין. היות ומדובר בקטין בעת ביצוע העבירה, נראה כי הסיכויים להגשת כתב אישום כנגדו נמוכים, שכן, אילו העבירה הייתה מתקיימת היום, בגיליים אלו, הגישה הרווחת הינה טיפולית ופחות ניהול הליך פלילי כנגד הקטין. יודגש כי, הדברים תלויי נסיבות שאינם ברורים מפנייתך. על מנת שאוכל לייעץ לך באופן מדוייק יותר תוכלי לפנות אלי במייל אישי ודיסקרטי שם תוכלי לפרוט לי את פרטי המקרה בצורה מפורטת יותר. .