יובל ב

שלום, האם ניתן לעובד זר פליט/רישיון עבודה לקבל אישור העדר עבירות מין ?

ישנם מס' עובדים זרים שרוצים לעבוד ועפ"י החוק חייבים להמציא אישור העדר עבירות מין למוסד ומסיוני משטרת ישראל מסרבת לתת . יש פיתרון ? מציין כי יש מס' עובדים שנמצאים בישראל כבר מס' שנים מחצית מגילם שבטח במידה והיו עבריינים היו ידועים למשטרת ישראל . תודה על זמנך .

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

אני לא מוצא כל סיבה מוצדקת שלא לתת אישור כאמור. ככל שהמשטרה לא מוכנה להפיק אישור שכזה, גם לאחר בקשה רשמית ומסודרת, הייתי שוקל להגיש עתירה כנגד המשטרה. בהצלחה