יחזקאל

נעצרתי בגין תלונה של גרושתי

הייתי עצור יומיים בגין האשמה של גרושתי, כי פגעתי בה פיזית . גרושתי הגישה תלונה כי הרבצתי לה, בגלל זה הגיעו שוטרים למקום העבודה שלי ועצרו אותי מול כל החברים שלי לעבודה. מה אני צריך לעשות? יש לי תיק פלילי בגלל זה? או רק אחרי משפט?

זוהר הלוי, עו"ד

יחזקאל שלום, בשלב זה, מוקדם לקבוע אם ינוהל הליך פלילי נגדך ועליך לפעול באמצעות עורך הדין העוסק בפלילים לשכנע את התביעה להימנע מהגשת כתב אישום נגדך. והיה והתיק ייסגר נגדך בהיעדר אשמה, תעמוד לך האפשרות להגיש תביעה אזרחית נזיקית כנגד גרושתך. ככלל רישום פלילי יירשם אך ורק לאחר הרשעה שבדין, כמובן שישנה אפשרות כי הרישום המשטרתי ישאר על כנו וגם אז ניתן לפעול למחיקתו בעזרת עורך דין פלילי.