רוני

מעצר בגלל תלונה של פרודתי

פרודתי הגישה תלונה נגדי במשטרה, ונעצרתי במעצר מספר ימים בגלל התלונה של אלימות מצידי. מה לעשות עם התלונה הזאת? ניתן לבטל את התיק? האם אני צריך עורך דין למשפט?

זוהר הלוי, עו"ד

רוני שלום, ראה תשובתי שהופנתה ליחזקאל דלמטה. אני בהחלט אמליץ לשכור שירותיו של עורך דין פלילי הבקיא בנושא האלימות במשפחה, עו"ד פלילי יכול להביא למחיקת התיק בנסיבות מסויימות.

זוהר הלוי, עו"ד

כמו כן, ראוי להדגיש כי בעקבות ריבוי המקרים של אלימות במשפחה, הנטייה של התביעה להגיש כתב אישום גוברת ולכן יש חשיבות למהר ולפעול בטרם תתקבל כל החלטה מצידם.