גבי

הבן שלי בן 11 עבר פגיעה מינית על ידי השכן,

החשש שלי שהבן שלי יצטרך להתמודד עם חקירות משטרה וגם להעיד בבית משפט, האם יש פתרון?

עו"ד דרור שלום

שלום גבי ההתייחסות לנפגעי תקיפה מינית כלפי ילדים מתחת לגיל 14 שונה מאוד. הבן שלך יחקר אך ורק על ידי חוקרת ילדים שאינה שוטרת ומומחית לחקירות מסוג אלה, החוקרת תעביר את החקירה למשטרה וזו תמשיך את החקירה. במידה ויוגש כתב אישום הנפגע (מתחת לגיל 14) אינו מגיע לבית המשפט להעיד. חוקרת הילדים מעידה במקומו ומוסרת את כל הפרטים שנמסרו לה על ידי הנפגע.