הלנה

בוס מטריד בעבודה עם אתרי פורנוגרפיה

אני וקבוצת חברות לעבודה מוטרדות מהמנהל שלנו, שנוגע בנו בכתפיים ובישבן על בסיס קבוע. בנוסף מדי פעם מזמין אחת העובדות למשרד שלו ומראה לנו אתרי ארוטיקה. האם ניתן להגיש תלונה למשטרה? הוא אמר שהוא יכחיש כל דבר שכזה

עו"ד דרור שלום

שלום הלנה. חד משמעית מדובר בהטרדה מינית , אני מבין שהבוס מטריד מינית מספר נשים ומדובר במילה שלו מול מילה שלכם. המשטרה תחקור את כל המעורבים ותצטרך לקבל החלטה למי להאמין. כמובן שטוב יותר אם יש בידכם צילומים אבל ניתן להגיש כתב אישום על סמך תלונה של אדם שהיא מהימנה. יש לכם גם אפשרות תביעה במישור האזרחי לפי חוק למניעת הטרדה מינית, ולצורך כך עליכם לפנות לעורך דין המכיר את התחום.