אסנת

מטרידן

הכרתי בחור דרך האינטרנט דיברנו כמה פעמים בטלפון ונפגשנו לדייט הוא הסיע אותי לאוטו שלי כי חניתי יחסית רחוק ובאוטו הוא תפס לי את היד ולא נתן לי לצאת מהאוטו וניסה להוריד לי את החולצה. אחרי שנאבקתי איתו ברחתי מהאוטו הוא לא מפסיק להטריד אותי בטלפון , בפייסבוק במיילים אני רוצה שזה ייפסק האם תלונה במשטרה תעזור?

עו"ד זוהר הלוי

אסנת שלום, מהתיאור שלך אני מבין שבעצם הוטרדת מינית ואת ממשיכה להיות מוטרדת באמצעות המדיות השונות, כדאי ורצוי שתגישי תלונה במשטרה גם על מנת שההטרדות ייפסקו וגם על מנת למנוע מאותו בחור להטריד אחרות. אין לי ספק כי המשטרה תפעל בהתאם.