יובל

כתב אישום בגין אינוס

האשימו חבר טוב שלי במעשה אינוס שלא היה ולא נברא הבחורה טענה שירד לה גם וכאב לה מאוד והאקט נמשך בין רבע לחצי שעה כמובן נבדקה על ידיי גינקולוגית בבית לין בתל השומר ונמצאה "בתולה" והיא נבדקה אחרי המקרה לכאורה ביומיים וחצי האם יש סיכוי שאחרי יומיים וחצי הגינוקלוגית לא ראתה שהיה חדירה ולא דימום או קרעים באזור? והאם יתכן שאחרי דימום וחדירה של רבע שעה חצי שעה והיא עודנה בתולה ? אשמח לקבל תשובתכם בהקדם האפשרי , תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

השאלה שלך היא בעיקרה שאלה למומחה מתחום הרפואה המשפטית ולא למומחיות של סנגור המייצג בעבירות מין. נכון שהחבר שלך יסתייע במומחה מטעמו שיחווה דעתו לשאלות שהעלית שהן בהחלט במקומן. מניסיון רב שנים אוכל לומר לך שהעובדה שהמתלוננת נותרה בתולה אינה שוללת חדירה (מה גם שבתיאור השאלה שלך לא ציינת שכלל טענה שחדר לה, אלא מדובר במין אוראלי).