א

הטרדה בהודעות

הטרדתי באמת שלא בכוונה מישהיא שכנראה הגישה תלונה מה עליי לעשות ברצוני לציין שזה היה חד פעמי

עו"ד זוהר הלוי

לפונה שלום רב, לא ברור משאלתך האם זומנת לחקירה במשטרה ואם כן, במה אתה חשוד. אם הינך עדיין בשלב החקירה במשטרה, רצוי וכדאי שתפנה לעורך דין על מנת שיפעל במהירות לסגירת התיק בטרם תתקבל החלטה על הגשת כתב אישום שכן, אחרת, הינך עלול להיכנס להליך פלילי יקר ומסובך ומוטב שעוה"ד יפעל כאמור בהקדם, על מנת למזער את הנזקים כמה שאפשר.