ביטן

הוצאת אזרחות פורטוגלית

שלום רב, שם משפחתי הוא ביטן וסבא וסבתא שלי עלו לישראל מאלג׳ירה אך אין להם תעודות ךידה או מסמכים אלג׳יריים נוספים. הדבר היחיד שיש לנו זה ספר משפחה צרפתי ובו השם של סבא שלי מופיע זה שמו הצרפתי ששונה משמו בעברית. מה הסיכוי להוציא אזרחות? וכמה עולה התהליך ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

מר ביטן שלום, לאור הנתונים בשאלתך, אני סבור שבהחלט יש מקום להתחיל בחקירה ובתהליך. אנשים במצבך כבר מקבלים אזרחות בפורטוגל. עלויות: העליות הכוללות נעת בין 11,000 ש"ח לבין 16,000 ש"ח, תלוי בנותן השירות, בכמות הפונים במשפחה ובנתונים וצרכים ספציפיים נוספים . אתה מוזמן לפנות למשרדנו להצעת מחיר ספציפית.