עמיחי

בתעודת יושר רשום קיים רישום פלילי.

הייתי מעורב באירוע תפיקפה כביכול כמאבטח הוגשה נגדי תלונה על תקפיה כרגע התיק בחקירה בתעודת היושר שהגשתי לשגרירות רשום קיים רישום פלילי 1 בהמתנה.האם זה מסיים את סיכויי לאזרחות פורטוגזית ואם כן מה לגבי ילדיי

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

לגבי עניינך- תלוי איך זה רשום. באם תצא זכאי – זה כלל לא ישפיע ואני לא הייתי עוד אומר כאן הלל. העובדה שאתה תהיה או לא תהיה אזרח פורטוגלי כלל משפיעה על עניינם האישי של כל אחד מילדיך, באם הם בגירים. באם הם קטינים- נצטרך להמתין ולראות את הדרך בה משתנה החוק בעניין זה.