ריצרד ליונהארט

לאחר שקיבלתי את ספח האזרחות כמה עלות הדרכון ו...

לאחר שקיבלתי את ספח האזרחות כמה עלות הדרכון ותעודת זהות שאני אמור לשלם בקונסוליה הפורטוגלית? שאלה שנייה היא - האם נכון שבית הדין היהודי בליסבון פחות מהיר במתן האישורים מאשר פורטו? גילוי נאות - אני מבצע את ההליך דרככם.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

לקוח משרדנו הינו בעל זכות ונגישות הרבה יותר טובה לקבלת תשובה מלאה טובה בעניינו מכל פונה בפורום. פנה למשרדנו ותוכל לקבל תשובה הרלוונטית בעבורך. איני מצליח להבין את הראציונאל של פניה בדרך זו.