עמירם אזולאי

רישום פלילי מונע קבלת דרכון פורטוגלי?

זיוף קבלת דבר במירמה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

עמירם שלום, התשובה כאן אינה פשוטה. החוק הפורטוגלי והעונשים בו שונים בחלק מהמקרים מהדין בישראל. לא כל עבירה כאן תביא לבטלות הזכאות שם ולהיפך. מומלץ להיעזר בעו"ד וגם לשקול הליכים בנושא טרם קבלת מסקנה. זה בדיוק ההבל בין לבצע הליך ללא ליווי מקצועי לבין ליווי מלא. בהצלחה.

ריצרד ליונהארט

ממה שאני מבין (אינני עו"ד) אם לא ישבת במאסר בעונש העולה על 3 שנים ב-3 השנים שקדמו להגשת הבקשה לא תוכל להגיש בקשה לאזרחות שכן היא תידחה. מומלץ להיוועץ בעו"ד לגבי הסעיף המדובר. לא מצאתי ברשומות הפורטוגליות סעיף זה כמונע קבלת אזרחות פורטוגלית