טום

תעודת יושר מארצות הברית

שלום אדם. הנני נמצא בתהליך בקשה לאזרחות פורטוגלית. לפני כ 9 שנים שהיתי בארה״ב כ 8 חודשים על אשרת ויזת תייר (האשרה הייתה תקפה ל 6 חודשים). שאלותיי הן כדלקמן: 1. האם חובה עליי להנפיק תעודת יושר מארה״ב במקרה זה? 2. האם אני זכאי כלל לתעודת יושר כיוון ששהיתי מעל תקופת האשרה שהונפקה לי? מעולם לא קיבלתי חותמת שחורה או ביצעתי עבירה כלשהי בזמן שהותי שם. אשמח לתגובה מלומדת כי כרגע איני יודע אם אני זכאי כלל ואם אני נדרש לזאת כלל. תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שלום, אני סבור שאין לי כאן יכולת לתת תשובה מלאה, בלי להבין באופן מלא את כל הפרטים. לדעתי אתה זקוק להיוועץ כאן עם עורך דין בצורה יותר מעמיקה. ברכת שנה טובה,