שירה

האם אני זקוקה לתעודת יושר מארה"ב בתהליך הוצאת אזרחות פורטוגלית?

היי. אני כרגע נמצאת בתהליך קבלת אזרחות פורטוגלית. במהלך שירותי הצבאי נסעתי למשלחת בארה"ב מטעם הצבא וקיבלתי ויזה דיפלומטית. שהיתי בארהב 3 ימים. האם הרשויות בפורטוגל ידרשו תעודת יושר מארה"ב בגלל הויזה הלא שגרתית? במידה וכן, איך עושים זאת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שלום, מהנתונים העולים בשאלה, איני סבור שתצטרכי תעודת יושר פדראלית. יצוין כי ככל ותידרשי לכך, יש דרך יחסית פשוטה לבקשה ולקבלה, בעלות די סבירה.