לירן

שהיה בארה"ב והוצעת תעודת יושר פדרלית

שלום רב, יש לי שתי שאלות שאשמח אם יש לך תשובה 1- עשיתי התמחות מקצועית בארה"ב ששהיתי מעל ל-3 חודשים אבל עם ויזת מתמחה כלומר non-residential, האם במצב זה גם אצתרך להנפיק תעודת יושר פדרלית? האם כתוב איפשהו שהוא כיצד אפשר להנפיק את התעודת יושר האמריקאית או איזה סוג של תעודת יושר? 2- מה קורה במידה ושוכחים להצהיר מראש שגרת בחול? האם יש אפשרות להוסיף את התעודת יושר מחול אחרי שהפורטוגלים שמו לב? תודה רבה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

לאור הנתונים בשאלותיך אני סבור שיהיה צורך בהמצאת תעודת יושר פדראלית. מי ששוכח להצהיר או לצרף דבר מה וככל שבבדיקה של הרשויות הפורטוגליות יעלה כי קיים צורך שלא מולא- יקבל על כך דרישה, בדרך כלל תחומה בזמן. בברכה,