אופק לוגסי

מהירות מופרזת נהג חדש

נתפסתי במהירות של 130 בכביש בין עירוני האם אני יקבל עונשים נוספים בנוסף ל750 ש״ח ו8 נקודות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גבי סעדון

אופק שלום, נהג חדש נמצא בבעיה קשה כשהוא מורשע בעבירה לפי סעיף 54 (מהירות מופרזת) שכן אז הוא יחויב לעשות אמצעי תיקון במשרד הרישוי, כלומר תיאוריה מחדש. וזאת כמובן ללא קשר לקנס הכספי המצוין בדו"ח. אני ממליץ שתתייעץ עם עו"ד מתחום התעבורה בטרם אתה המשלם את הקנס. אשמח לסייע טלפונית 050-6271148 בברכה, עו"ד גבי סעדון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת