Roei

אישורים לפתיחת חנות וירטואלית למכירת מכשירי סלולר ושעונים

שלום, רציתי לדעת מה דרוש לפתיחת חנות וירטואלית למכירת מכשירי סלולר ושעונים. האם צריך אישור מיוחד? איך אני עושה תקנון לאתר? האם צריך אישור ממשרד התקשורת בשביל למכור מכשירי סלולר? האם צריך אישור בשביל למכור שעונים? אשמח לתשובה תודה

עו"ד גונן בן יצחק

רועי שלום רב! פתיחת חנות וירטואלית דורשת מספר פעולות חלקן משפטיות וחלקן "כלכליות" בהיבט המשפטי: מומלץ מאוד לפעול תחת חברה בע"מ. המשמעות היא פתיחת חברה ברשם התאגידים - היתרון הגדול הוא שהעירבון המוגבל מגן עליך כבעלי חברה כיוון שהחברה היא אישיות משפטית נפרדת ולכן כל עוד לא תיתן ערבות אישית הרי שהחברה תישא באחריות לפעולותיה. היבטים אחרים הם ההיבטים הטכניים של פתיחת חנות וירטואלית, הסליקה וכמובן היבטי המיסוי שלגביהם יש להתייעץ עם רו"ח מוסמך. מאחל לך הצלחה ושגשוג בברכה גונן בן יצחק, עו"ד