אייל

לפני הקמת עסק חדש - איך אני יכול להבטיח שלא אפגע מפתיחת עסק מתחרה?

יש רחוב שבו לא קיים עסק כמו שלי בעיר שבה אני גר אני רוצה לפתוח באותו הרחוב את העסק שלי אבל מפחד שיפתחו בעוד שנה שנתיים עסק מתחרה לי והעסק שלי יפגע איך אני מבטיח שאני לא אפגע מפתיחה של עסק אחר מתחרה שלי?

עו"ד גונן בן יצחק

אייל שלום לצערי לא איש בשורות אני. אין דרך לוודא שלא ייפתח עסק זהה ברחוב. כאשר מדובר בעסקים פרטיים - כל אחד עושה את השיקול העסקי שלו ולוקח בין היתר את הסיכונים בחשבון - למשל הסיכון שייפתח עסק זהה. לעיתים, כאשר פותחים עסק במסגרת פרוייקט מסחרי (למשל קניון) ניתן לעיתים לדעת ולהסכים על התמהיל של החנויות ואז יש פחות חשש למתחרים. בהצלחה גונן בן יצחק, עו"ד