אבי

מה עלות הקמת חברה בישראל?

למנהל הפורום הנכבד שלום, התפטרתי לאחרונה ממקום עבודתי ואני שוקל פתיחת עסק עצמאי (טכנאי מחשבים). 1. האם בכלל שווה להירשם כחברה ולא עוסק מורשה? 2. מה העלות לפתיחת חברה ותוך כמה זמן בד"כ התהליך קורה? תודה לך אבי

אורי עזרא

היי אבי, בהמשך לדבריו של רו"ח דורון יניב, ממליץ לך לבחון את הנושא לעומק. ראה מאמר שלהלן: http://kuperberg.co.il/%D7%94%D7%A7%D7%9E%D7%AA-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%AA/ ניתן לצור איתי קשר -רואה חשבון, אורי עזרא 050-6721399 WWW.KUPERBERG.CO.IL

דורון יניב

אגרה לרשם החברות 2606 שח טיפול ברישום חברה 800 שח כדאי לך לצלצל לברר האם משתלם לך לפתוח חברה בעמ או לעבוד כעוסק מורשה יש הבדל משמעותי בתשלומים החודשיים להנהלת חשבונות לעצמאי או לחברה בעמ דורון יניב רואה חשבון 0522443130

עו"ד לירון-צבי קניג

שלום אבי, אנא פנה לרוה"ח שלך במטרה לבדוק האם משתלם לך לפתוח חברה. העלות העיקרית לפתיחת חברה היא האגרה ע"ס 3,000 ש"ח, ושכ"ט עו"ד עומד בד"כ על 1,000 ש"ח + מע"מ. החברה נפתחת בד"כ תוך ימים ספורים. שיהיה בהצלחה.