נעמה

הקמת אתר למכירת בגדי תינוקות וילדים

אני עובדת כשכירה בחנות צעצועים ואני רוצה לפתוח במקביל אתר למכירה של מוצרים שלא נמכרים בחנות שאני עובדת בה האתר שאני רוצה לפתוח הוא של בגדי תינוקות וילדים במחירים זולים ממה שנמכר בארץ. אני רוצה להמשיך לעבוד בחנות שבה אני עובדת בינתיים עד שהאתר יתחיל לשגשג אם אני יצליח לשלב את השניים השאלה היא אם אני צריכה ליידע את בעל החנות אני לא יודעת אם הוא מתכוון בעתיד להכניס גם בגדי ילדים בנוסף ואז אני הופכת להיות מתחרה שלו תודה

עו"ד גונן בן יצחק

נעמה שלום! השאלה שלך נוגעת יותר לענייני יחסי עבודה מאשר להקמת חברה אבל אשמח לתת לך מספר נקודות למחשבה: לדעתי, ברגע שאת עובדת בתחום של מכירת בגדים, גם אם המוצרים שבכוונתך למכור הם מעט שונים עדיין קיים חשש לניגוד אינטרסים. אם יחסייך עם מעסיקך טובים הייתי ממליץ לשוחח עם המעסיק/ה וליידע אותם על הכוונה. ראשית זה יימנע אפשרות לסכסוך גדול בהמשך ואולי גם תביעה משפטית ואולי בכלל שווה לך להביא משקיעים למיזם שלך שייתנו לך גב כלכלי? בברכה גונן בן יצחק, עו"ד