גיל

דיון נוסף בבית משפט

תבעתי אדם שגם לו וגם לי ברור שהוא האשם והוא צריך להחזיר לי כסף שהוא חייב לי והוא עוד ביקש ממני לשלם סכום שאני לא חייב לו כשהוא מאיים לפנות להוצאה לפועל. פניתי לבית משפט לתביעות קטנות והוא לא הגיע לדיון השופט קבע שאני זכאי להחזר הכספי. הוא ערער וביקש דיון נוסף והשופט אישר לו. האם זה תקין והאם שופט שקבע שאני זכאי וניצחתי יכול לחזור בו בדיון השני?

עו"ד שי ורד

גיל שלום רב, אני מניח שהוא הגיש בקשה לביטול פסק דין, שניתן במעמד צד אחד, ולא ערעור, כי על פסק דין של בית משפט לתביעות קטנות צריך להגיש בקשת רשות ערעור למחוזי.. מכל מקום, אם זה היה המצב, אז אכן השופט רשאי לחזור ולדון בתיק בנוכחות שני הצדדים וייתכן שהתוצאה הסופית תהיה שונה, לאחר שמיעת הצדדים ובחינת הראיות. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית