מוטי

בקשה לצו מניעה נגד השכנים לקבלת היתר בניה

ברצוני להגיש בקשה לצו מניעה נגד השכנים לקבלת היתר בניה במיסגרת הליך המרצת פתיחה לקבלת צו הצהרתי על זכויות במקרקעין במחוזי ואשר חלק מהטענות הינם בגין פגיעה בזכויות השימוש ברכוש המשותף וחלקם טענות קניניות או לחילופין לבקש מהמפקחת על בתים משותפים צו מניעה ניפרד על זכויות שימוש במקביל להליך המיתנהל במחוזי

מוטי

שאלתי היא מיכוון שהדיון הוא בנושא זכויות במקרקעין שבסמבות המחוזי ובמיסגרת צו המניעה שמבוקש במחוזי האים אני יכול להעלות טענות נוספות אשר קשורות לשימוש ברכוש המשותף שבסמכות המפקחת על בתים מושתפים

עו"ד שי ורד

רק אם השאלות מתעוררות דרך אגב וההכרעה בהן דרושה לצורך העניין העיקרי.

עו"ד שי ורד

מוטי שלום רב, מהי שאלתך?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית