ט

גילוי מסמכים ודיון הוכחות

1)השופט הורה על גילוי מסמכים מצד התובע. המסמכים גולו ונמסרו לצד השני, האם צריך לעדכן את השופט לגבי כך? האם צריך לשלוח גם לבית הדין עותק מהמסמכים שגולו למרות שאין הוראה כזו מצד השופט? 2) דיון הוכחות קבוע למועד מאוחר לגילוי המסמכים. האם השופט מעיין במסמכים שגולו טרם דיון ההוכחות? אחרי דיון הוכחות? מה הנוהל? תודה

עו"ד שי ורד

אם אין הוראה כזו, אין צורך לשלוח לבית הדין את המסמכים. אם בגילוי נמצאו מסמכים אשר צד רוצה להשתמש בהם כראייה, עליו לצרף אותם לתצהירו ואז התצהיר ביחד עם המסמכים הרלוונטיים עומדים בפני השופט בזמן דיון ההוכחות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית