א

הפניות בכתב סיכום המוגש לבין דין ארצי לעבודה

לבית דין ארצי לעבודה, מלוא התיק שהתנהל באזורי באופן ממחושב. לפיכך רציתי לשאול האם המערער יכול בסיכום המוגש לארצי, להפנות את בית הדין: א) להסברים שהסביר בבקשות בהליך בבית הדין האזורי, על בסיס הפנייה בלבד לדוג': "פירוט נרחב לכך נמצא בסעיף....בבקשה מיום......" ???? או שעליו לצלם עותק מההסברים בבקשה המסוימת ולצרף עותק פיזית? ב) האם ציטוטים בכתב הסיכום מבקשות/תגובות/מכתב ההגנה שהוגשו בבית דין אזורי, מהווים ראיהה קבילה שניתן להשתמש בה או שחייבים לצלם עותק מהבקשה/התגובה/כתב ההגנה ולצרף אותו ?

עו"ד שי ורד

א. אותה בקשה, למרות שהיא סרוקה בתיק בערכאה הנמוכה, צריכה להיות מוצג בתיק המוצגים בארצי, ואז ההפניה נעשית למוצג. ב. כנ"ל. אפשר לצטט מכתבי הטענות אם כתב הטענות מונח גם בפני בית הדין של הערעור.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית