אדר

שותפים מקבלים החלטות בחברה בלעדיי

אני בעל מניות בחברה עם עוד 3 שותפים ולי יש הכי קצת מניות. בזמן האחרון השותפים שלי מקבלים החלטות בלעדיי ומעבר לזה שההחלטות לא טובות לי, הן גם לא טובות לחברה. מה אני יכול לעשות?

עו"ד שי ורד

אדר שלום רב, לא ברור משאלתך אם אתה גם דירקטור (מנהל) בחברה, אולם מכל מקום, באפשרותך לפנות בתביעה לבית המשפט בעילה של קיפוח המיעוט, כדי שבית המשפט יסיר את הקיפוח (במקרה שלך, הקיפוח בא לידי ביטוי בכך שהחלטות מתקבלות בלעדיך). כמו כן, אם ההחלטות שאינן לטובת החברה גרמו לחברה לנזק, שבעקבותיו ירד שווי מניותיך בחברה, ניתן לשקול גם להגיש תביעה אישית כספית כנגד השותפים. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית