מנחם

עובד לשעבר מנסה לקחת לקוחות

עובד שלי לשעבר פונה ללקוחות שלי ומנסה לגרום להם לעבור לעבוד איתו. אני רוצה למנוע ממנו את זה. אפשר?

עו"ד שי ורד

מנחם שלום רב, בשוק תחרותי כמו של היום, הדבר קורה הרבה. אם יש ביניכם הסכם עבודה שכולל סעיף של הגבלת תחרות (או סעיף סודיות שהתייחס ללקוחות) אז ניתן למנוע ממנו את הפנייה ללקוחות באופן זמני ולמספר חודשים, באמצעות צו מבית הדין לעבודה. אם אין הסכם, הדבר יותר בעייתי, אלא אם מדובר בעובד בכיר שהוא נושא משרה בחברה ואז אפשר לפנות לבית משפט ולמנוע ממנו מלנצל הזדמנויות עסקיות שנוצרו לו מתקופת העבודה בחברה שלך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית