אורי

האם לקבל הצעת שופטת לסעיף 79א' ?

אני ספק מזון, מנהל תיק לבד מול רשת ידועה בעניין של סכסוך כספי, פערים בנושא זמנים וכמויות. היו 2 דיונים וכעת השופטת שאלה אם נרצה החלטה שלה לפי 79א. צריך להשיב לי בפקס. האם זאת לא רולטה לתת לה להחליט ככה במקום מבלי שאביא עדים שלי וישמעו את כל מה שיש לי לומר ועדויות? תודה לך מעומק הלב

item.Author מנהל הפורום עו"ד לירון-צבי קניג

שלום אורי, אין ספק שההחלטה היא סוג של "רולטה", כי אין לך מושג מה השופטת חושבת, ואין לך זכות ערעור על החלטתה אם תסכים ל-79א. אני לא מכיר את פרטי התיק, ואין לי יכולת לדעת האם 79א טוב לך בנסיבות העניין, אבל באופן כללי אם אתה משוכנע שאם תנהל הליך הוכחות, הסיכוי שלך לנצח במשפט הוא גבוה, אז אולי משתלם לך לדחות את הצעתה של השופטת. ככל שאתה פחות בטוח בסיכוייך, אני ממליץ כן לקבל את הצעתה. שיהיה בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית