דוד

תלונה במשטרה על תלונת שווא

השכן שלי התלונן במשטרה כי הזקתי למצלמות שהוא הציב בחצר.האמת היא שאני רק היטתי את המצלמות על מנת שלא יצלמו את פתח הבית,אך לא הזקתי להם.כעת המשטרה הגישה נגדי תביעה על נזק.השאלה שלי אם אני יכול והאם רצוי שאני אגיש תלונה במשטרה על תלונת שווא כעת - עוד בטרם שהמשפט נפתח.

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

תלונת כזב היא תלונה שהתבררה כתלונה שיקרית. אתה לא יכול לבוא ולטעון כי התלונה היא שיקרית בטרם הוכחת את חפותך . כאשר האמת תצא לאור ותצליח להוכיח את חוסר האשמה אזי תוכל לתבוע את החבר ולהגיש תלונה במשטרה .

יוקי

1 הוא צריך להביא הוכחת נזק בכתב שמתאר מה הנזק . 2. תיק במשטרה זה מוזר .אולי תלונה. 3. עכשיו תבדוק את חוקיות המצלמות. כי החוק קובע שאסור לשכן לצלם שטח פרטי של אחר או משותף בבניין ללא החלטת הועד והסכמתו. רק תדע שאם יש לך שכן כזה מניפולטיבי שבגלל הזזת מצלמה הלך למשטרה אתם בצרה צרורה. כי הוא אגואיסט לא מכיר את החוק וגם אם מותר לו לשים בחצרו בדכ זה מצלם אזור נוסף ציבורי. כמובן תלוי אם זה בית משותף או בתים פרטיים. בקצור נראה שכן רע. תתרחק ממנו.