אריאל

לפני שנה בערך רבתי עם אשתי - שאלות

שלום רב לפני שנה בערך רבתי עם אשתי היא טענה שדחפתי אותה היא הזמינה משטרה, הכחשתי אולם לא היו לי הוכחות שהיא משקרת, בפועל היו צעקות וקללות מצד שנינו. היה דיון אחד במשפט והגענו להסדר טיעון והשופט קבע שהוא מחליט לא להרשיע אותי מכיוון שיש לי עבר פלילי נקי וזהו מקרה ראשון ואני עובד במקום ביטחוני. בדיקה קצרה עם חבר שוטר גילתה שבמסוף של המשטרה מופיע לי הרשעה 1 גוף למרות שבפרוטוקול המשפט רשום בבירור ללא הרשעה, בנוסף חתמתי על אי ביצוע עבירה למשך שנה מיום המשפט ושלמתי אגרת עורך דין ואגרת בית משפט. 1. האם זה אומר שיש לי תיק פלילי? 2. למי יש גישה למידע הזה לכל שוטר? 3. מה עלי לעשות כדי לשנות את רישום ההרשעה? ומה עלי לעשות כדי למחוק את הרישום לצמיתות? 4. האם אני יכול לתבוע כיום על השקר שלה (אחרי המשפט היא הודתה בפני שהיא שיקרה)?

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

אריאל שלום . שאלותיך נוגעות לתחום המשפט הפלילי והן שאלות מורכבות אשמח שתעלה את שאלותך החשבות בפורום של הדין הפלילי. לשאלתך הרביעית- אתה יכול לתבוע בכל מקרה אך על מנת לא לאשת בהוצאות ולבסס את טענותיך אתה צריך ראיות . בהצלחה