דייגו

עילה לתביעה עקב קבלת צו הגנה בתואנות שקריות

שלום התגרשתי מאישתי לפני כשנה לאחר שבגדה בי מאז מעולם לא הייתי בסביבתה ואפילו לא עברתי בעיר בה היא ואותו אדם מתגוררים. כיוון שפניתי לביהד הרבני וטענתי שבגדו וביקשתי לאסור אותם אחד על השניה הגישו השניים בסמוך למועד חתונתם בקשה לצו הגנה בתואנות שקריות שאותן ניתן להפריך בקלות אמנם לא נגרם לי נזק ישיר מצו ההגנה כיוון שכלל לא נמצא באיזור בארץ בו היא חיה ואין לי כלל עניין להגיע לאיזור זה אך הצו שקרי וקנטרני וניתן כלל שלא בפני כיוון ששהיתי בחול האם יש לי עילה לתביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

ככול שהגישה נגדך תלונת כזב הרי שבאפשרותך לתבוע לשון הרע . כמו כן בגין ההליך המשפטי שנפתח כנגדך לשווא באפשרותך לדרוש הוצאות משפט בהצלחה