יעקב ג'רבי

מדוע המשטרה מאמינה רק לאישה?

שלום, אישתי הגישה תלונה במשטרה שאיימתי עליה וכן שתקפתי אותה במספר הזדמנויות. אני הייתי המום כאשר נחקרתי ומלבד הכחשה גורפת לא יכולתי להוכיח שזה שקר גמור. לאחר מעצר והרחקה של 5 חודשים וסבל לא יתואר הצלחתי להקליט את אישתי שהיא רומזת כי השקרים הללו היו לפי עצת עורכת דינה. היא סתם המציאה זאת ועכשיו היא חוששת ללכת למשטרה ולהודות כי שיקרה. יש לי משפט הוכחות ואני לא יודע כיצד היא תעיד. מה ניתן לעשות על מנת למנוע ממנה וממני את הסבל? בברכה יעקב

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

יעקב שלום אתה לא צריך לחשוב מה ניא תגיד אלא לבצע פעולות אופרטיביות כדי להגן על עצמיך בין היתר לשכור עורך דין ולהציג את ההקלטה לבית המשפט . כמו כןהייתי ממליצה לך לתעד כל רגע שאתה לבד או בנוכחותה . ולשאלתך מדוע מאמינים לאישה . לצערי האישה נתפסת כחלשה . במשטרה רואים באישה כמשהיא שברירית החשופה לאלימות ולרצח ולכן נוהגים במשנה זהירות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

מאחר ומדובר באלמ"ב הרי שגם אם רעייתך תסגור את התיק שפתחה לך במשטרה זה לא יגרום לתיק להיסגר. הייתי ממליצה להגיע למשפט מוכן עם ראיות חותכות לחוסר האשמה שלך ולהצביע על אינטרס שהיה לרעייתך עם הגשת התלונה . הייתי ממליצה לך לא להגיע לבד לדיון ולקחת עו"ד. בהצלחה