דליה

תלונת שווא כנגד בני כתוצאה מנקמה של שכנה ומצב עילת רישום משטרתי

באוגוסט 2015 הוגשה תלונת שווא כנגד בני על סחר בסמים, דבר המופכך מיסודו, הגיעו 2 שוטרים אלינו לבית ושאלו את המנקה שלי איפה בני שיצא רבע שעה לפני שהגיעו, וטענו בפניה שיש תלונה על עשן שיוצא מביתנו. לא הפכו את הבית אך חיפשו באופן שיטחי, ואנו חשדנו בשכנתנו שרצתה לנקום כיוון שקדם לכך ריב על לשון הרע שלה כלפי ילדיי לאורך שנים. פנינו אליה בבקשה שתעשה פוליגרף במידה וזה אכן לא היא, והיא סרבה. ברצוננו לדעת מה עלינו לעשות בכדי לדעת היכן עומד הרישום המשטרתי, נסגר או לא, ובמידה ונסגר אז כיצד נסגר, מחוסר אשמה או חוסר ראיות, ואם ניתן לתבוע את אותה שכנה על פגיעה בשמו הטוב של בני?

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

שלום רב, באשר לעניין הפלילי הייתי ממציצה שתפנו לעו"ד פלילי לקבלת יעוץ באשר לתביעה האזרחית את חייבת ראיות בדבר מגיש התלונה כדי שיהיה לך שם ש נתבע.

דליה

בנוסף שכחתי לציין שניגשנו למשטרה לצורך בירור הופעת השוטרים בביתנו ונאמר לנו שהייתה תלונה על סמים ושרק בבית משפט אפשר לקבל את פרטי המתלונן