מרב

האם בקשה לשלום בית תפגע בי ?

בעלי בגד בי והגשתי תביעת גירושין, אבל עכשיו אני שוקלת לנסות בכל זאת לחזור בגלל הילדים. האם כדאי לי? האם בקשה לשלום בית תפגע בי אחר כך?

עו"ד הילה בורנשטיין

מרב שלום, האם בעלך מעוניין לנסות שלום בית? אני מציעה לך לבדוק זאת עימו בטרם תפעלי דרך בית הדין הרבני. בעקרון בית הדין הרבני רואה בעין יפה ניסיונות לשלום בית, אך במקרים מסוימים במידה ושלום הבית ייכשל הדבר עלול לפגוע בטענותייך לגירושין. אם אינך מיוצגת -מומלצת התייעצות עם גורם מקצועי.