תמיר

הגשתי תביעת גרושין ברבני והסכמתי ללכת ליועץ נישואין

הגשתי תביעת גירושין בבית הדין הרבני ואשתי הגישה אחרי תביעת מזונות בביהמ"ש למשפחה. בעקבות לחץ עלי הסכמתי לתת צ'אנס וללכת ליועץ נישואין. במידה והיעוץ יכשל, האם אוכל לחדש את תביעתי בבית הדין הרבני ולא בביהמ"ש למשפחה כפי שאשתי רוצה?

עו"ד הילה בורנשטיין

תמיר שלום, אין שום מניעה להגיש את תביעת הגירושין מחדש, יחד עם זאת אני ממליצה שלא למחוק את התביעה בשלב זה אלא ל"הקפיאה".

תמיר

האם הקפאת תביעת הגירושין תבטיח לי שהמשך ההליכים בעתיד יהיה בבית הדין הרבני ולא בביהמ"ש למשפחה?

עו"ד הילה בורנשטיין

זו המטרה. במידה וכרכת נושאים נוספים לתביעתך בבית הדין הרבני כדוגמת חלוקת רכוש, נושאים אלה ידונו בפני בית הדין הרבני.