דביר

חיוב שכר טרחה אחרי בחירה בשלום בית

כשרציתי להתגרש פניתי לעורכת דין שקבעה סכום של שכר טרחה עבור כל התהליך בסופו של דבר עניין הגירושין ירד מהפרק ובסופו של דבר בחרנו בשלום בית האם את התשלום על שכר הטרחה המלא (של כל התהליך) בכל זאת צריך לשלם לה כי זה מה שהיא דורשת

עו"ד הילה בורנשטיין

דביר שלום, איני יכולה כמובן לענות לשאלתך כיוון שאיני מכירה את פרטי ההסכמות בינך ובין עורכת הדין. בכל אופן התשובה לשאלתך תלויה במספר פרמטרים - א.באיזה שלב הופסק "עניין הגירושין" ? האם הוגשו כבר תביעות וכתבי הגנה האם התקיימו דיונים ועוד. ב. האם קיים הסכם שכר טרחה עם העו"ד? ואם כן מה סוכם ? יכול להיות שעורכת הדין בצעה חלק ניכר מן העבודה בתיק אף שלא התגרשתם בסוף בפועל. אני מציעה שתנסה לשוחח עם עורכת הדין שלך ברוח טובה ותנסה לפתור את העניין. בהצלחה