שני

בעלי רוצה גט ואני מתנגדת , מה לעשות?

בעלי הגיש בקשה לגט, אבל אני לא מעוניינת להתגרש. אמרו לי שאפשר לבקש שלום בית, אבל אני מאוד פוחדת שהוא לא ירצה ויוציאו אותי עם הילדים מהבית, כי הוא כבר הודיע לי שהוא רוצה למכור ומהר. מה אפשר לעשות?

עו"ד הילה בורנשטיין

שני שלום, ניתן לבקש בבית הדין הרבני מדור ספציפי, על מנת שבעלך לא יוציא אותך מן הבית. יחד עם זאת חשוב לזכור שמדור ספציפי ניתן לתקופה מוגבלת. חשוב לבדוק עם בעלך אם אכן אין כל סיכוי לשלום בית. בכל מקרה מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי על מנת לנקוט במהלכים הנכונים.