ראול

הקריטריונים להוכחת בגידה - תמונה מספיקה?

מה הם הקריטריונים בהם ניתן להוכיח בגידה האם כל תמונה שמעלה צל של ספק יכולה לתת גושפנקה לכך

עו"ד בורנשטיין

ראול שלום, בהנחה שבן הזוג הבוגד אינו מודה במעשה, הוכחת בגידה בבית הדין הרבני אינה דבר פשוט. יש צורך בהוכחה חד משמעית כגון תמונה או שני עדים שהיו נוכחים במעשה. הבעיה היא שיש להזהר מלבצע עבירה על חוק הגנת הפרטיות בעת הניסיון להשיג את ההוכחה הרלוונטית. אם מדובר בתמונה שאינה חד משמעית, ניתן לטעון אולי למעשה כיעור במקום לבגידה תלוי בנסיבות המקרה ובראיות שבידיך.