שרית

תשלום מזונות אישה וילדים בשלום בית

הגענו לשלום בית אחרי הגשת תביעת מזונות ותביעת גירושין. אני דורשת לקבל מזונות אישה ומזונות ילדים בזמן שלום הבית שיכול להכשל. בעלי מסרב. מה עלי לעשות?

עו"ד הילה בורנשטיין

שרית שלום, לא ברור משאלתך מדוע את דורשת מזונות ילדים ומזונות אישה? האם בעלך אינו נושא בהוצאות הבית והילדים בתקופת שלום הבית? האם בעלך נוהג כלכלית באופן שונה מהרגיל?

שרית

אנחנו חיים בנפרד, לא בבית, ומתחלקים בינתיים שווה בשווה בכל ההוצאות. אני רוצה לקבל בזמן הזה מזונות.