אור

הפסקת שיווק לפני תום בלעדיות השכרה

יש לי עוד שאלה בבקשה חתמתי עם לקוח בלעדיות השכרה לחודש ימים. מכל מיני סיבות אני רואה שלא כל כך שווה לי לשווק את הנכס. האם אני יכולה להפסיק את השיווק לפני תום הבלעדיות?בטופס בלעדיות כתוב שהשיווק ללא עלות מצד המשכיר

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

היי בעיקרון החוזה הוא צדדי, כלומר גם את מחויבת בעיקרון, הכל תלוי בהסכם ביניכם. אולם אפשר לפנות ללקוח להסביר לו שבתנאים האלו אי אפשר לשווק את הנכס, לפרט מה עשית, ומה כדאי עוד לעשות לדעתך. בצורה כזאת את יוצאת הוגנת מול הלקוח, מקצועית ומסיימת את ההתקשרות מוקדם יותר. בהצלחה רבה,