אור

שאלות בקשר לנסח טאבו..........................

שלום בסוג המקרקעין בנסח הטאבו רשום מולק החלק בנכס 30/44444 (סתם מספרים רק דוגמא כמובן). 1)מה ההבדל בין טאבו למולק,האם מולק זה ממש כמו טאבו? 2)כמו שרשמתי את החלק בנכס ככה כתוב בנסח טאבו אז איך אני יודעת אם יש גם תת חלקה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

נסח טאבו שלום רב תת חלקה קיימת היכן שרשום בטאבו בית משותף, המחולק לדירות שנרשמו. מעבר לכך קרקע מולק- זהו סוג של קרקע. טאבו - הינה לשכת רישום מקרקעין - היכן שנרשמים הזכויות של הבעלות וכד'. מעבר לכך אני ממליץ לשאול את השאלות ביתר פירוט בפורום המתאים, בהצלחה,