ניצן

תיווך בשכירות ע״י שני מתווכים

פניתי למתווך לגבי דירה לשכירות, השכירות המבוקשת על ידו היא 5000 ש״ח. המתווך אף הראה לי את הדירה והחתים אותי על טופס ״הזמנת שירותי תיווך במקרקעין״ , בעיני הלא מקצועיות נראה שבלי בלעדיות. מתווך אחר מפרסם את הדירה בפייסבוק במחיר נמןך יותר, האם יש באפשרותי לפנות אליו ולנסות לסגור דרכו את העסקה ?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אתה מחוייב לשלם תיווך למתווך הראשון מאחר וחתמת לו. כלומר אם תראה את הדירה דרך המתווך השני ישנו סיכוי שתצטרך לשלם פעמיים דמי תיווך. בהצלחה,