שירה

מתווך חאפר שעשה עלינו קומבינה

מתווך שהתחבר איתנו בצורה מוזרה והתמסכן שנלווה לו 4000 ש"ח לשכירות דירה שהוא חייב. ריחמנו עליו והתחייב להחזיר לאחר חודש. חודשים ושנים דרשנו ממנו את החוב הכספי והוא יילל שקשה לו, הגענו למקום עבודתו מס' פעמים והוא יצא אלינו וטען בחוצפה שאם נתבע אותו יגיד שזהו חובנו אליו בגין דמי תיווך לדירה...שקנינו בכלל ללא תיווך אלא ע"י שלט שנתלה על הדירה. המוכרת צחקה כשסיפרנו לה עליו ואמרה שהעיפה אותו מביתה כשביקש למכור עבורה את הדירה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב נראה כי אם המתווך לא מחזיר את הכסף יש להגיש כנגדו תביעה קטנה בבית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה,