אור

בלעדיות בלעדיות דירה

כבר חודש וחצי מאז החתמתי בלעדיות לדירה .בלעדיות ל4 חודשים. בעלת הדירה אומרת שיש חה מישהו שרוצה לקנות ממנה את הדירה אבל הוא לא מוכן בשום פנים ואופן לקנות דרך מתווך. סיכמתי איתם עמלת 1 אחוז כולל מעמ אם אמכור את הדירה. זה יוצא בערך 19.000 שח. הפכנו למעין חברות שמדברות כל יום בטלפון ועכשיו אני עומדת במצב לא נעים כי יש לה לקוח שמוכן עכשיו לתת לה מזומן על הדירה. והיא צריכה את הכסף דחוף. אני לא יודעת מה לעשות האמת שפרסמתי ביד 2 ובמדלן וגם פרסומי שטח שעשיתי ושיתופי פעולה בווצאפ אני כל הסמן מפרסמת ועשיתי סיור סוכנים וכו.. והראיתי הרבה את הדירה. והאמת גם נפשית כל יום היא מתקשרת ואומרת שיש לה מישהו וזה ממש מאיים ועבדתי על הזמן בלחץ . האם זה בסדר לבקש שאם רוצה למכור לאותו בנאדם שתתן לי 1 אחוז שלי . זה בסדר לאחר חודש וחצי ?או שמה האופציות? או שלהתעקש שאם רוצה שיבוא דרכי ..הבעיה שהיא לחוצה מאוד לכסף והוא לא מוכן בשום פנים לבוא דרכי. מה אתה מציע לי לעשות עבדתי קשה על הדירה בחודש וחצי הזה טלפונים פרסומים התרוצצויות וכו... לא בא לי לצאת פראיירית .

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב כל מה שתסכימו ביניכם זה בסדר במגבלות החוק. לכן הצעה שרק המוכרת תשלם לך את העמלה היא הצעה אפשרית וסבירה. ככה הקונה לא ישלם תיווך והעסקה תצא לפועל כאשר גם את מרוויחה (ההנחה היא שהרונה הגיע לדירה דרך הפרסומים שלך גם אם לא באופן ישיר). בהצלחה רבה,