אור

עוד בקשר לשאלה קודמת

אם יסכימו לתת לי את העמלת תיווך שלי ולמכור את הדירה לבד איך אני עושה זאת כדי להבטיח את העמלה שלי. להגיד להם שיתנו לי צק ורק אחרי שיתנו לי את הכסף אני מבטלת את הסכם הבלעדיות? מותר לי לקחת מהם כסף לפני שהם חתמו חוזה מכירה אצל עורך דין עם הקונה שלהם? אני לא רוצה שיווצר מצב שלא יתנו לי אחר כך . איך אני מבטיחה את העמלה שלי. 1)האם גם לעשות הסכם כתוב בנינו שהם נותנים לי צק לאחר שיחתמו חוזה מכירה או לקחת צק במיידי וזה לא ענייני עם ימכרו את הדירה ולמי או שלא ימכרו? ובנוסף מה חשוב לרשום בהסכם אם צריך?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום אני לא הייתי מבטל את הסכם הבלעדיות. לאחר קבלת השיק ובמידה וייפרע אפשר לרשום למוכר שאין לך כל דרישות כספיות נוספות. בהצלחה,