אור

עלויות יקרות עלויות יקרות......

עקב עלות הפרסום היקר של אתר כלשהו אני מעדיפה לא להמשיך כרגע את הפרסום אצלם ביקשתי מאחד המשרדים שמפרסמים דרך האתר לפרסם דירה שקיבלתי בבלעדיות באותו אתר ואם הקונה יגיע דרכם הם יקבלו את עמלת הקונה כלומר יש להם פרסום בלעדי באותו אתר. וגם עם יביאו קונה בדרך אחרת כמו כל שיתוף פעולה העמלה של הקונה שלהם. אני רציתי שהטלפון באתר יהייה שלי ואני יפנה אנשים אליהם. הם דורשים שהטלפון באתר יהייה המספר שלהם ולא שלי . האם לדעתך יש משהו שעליי לחשוש ממנו ? למשל מוכרים שנתנו לי בלעדיות יכולים להגיד משרד זה וזה...פרסם את הדירה באתר כך וכך..ולא את אז לא מגיע לך עמלת מוכר או משהו אחר שלא חשבתי עליו מצד המוכרים או מצד אותו משרד . תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם עושים שיתוף פעולה עם משרד נוסף אזי את חייבת לתת בהם אמון. אם הפרסום שלהם הגיוני שהטלפון יהיה שלהם אחרת לא יהיה להם שליטה מי מגיע דרכם. בהצלחה רבה,