קרן

האם מגיעה למתווך עמלה מהשוכר לאחר שבסופו של דבר לא שכר דרכו אלא דרך בעל הדירה?

אני רואה המון דירות ביישוב חדש בו יש היצע גדול מאוד. לא תמיד אני זוכרת את הדירות הספציפיות אליהן לקח אותי המתווך. אם ראיתי דירה וחתמתי למתווך על הזמנה ולא שכרתי אותה כי לא מצאה חן בעיני באותה העת אך לאחר כשבועיים במקרה הגעתי לאותה דירה דרך מודעה ביד 2 והחלטתי כן לשכור אותה מהמפרסם (בעל הדירה), האם עדיין אהיה חייבת בתשלום דמי תיווך למתווך?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב כן בהחלט. לכן רצוי לשים לב על מה חותמים - רק דירות שראית בפועל. בהצלחה,