מיכל

המשך לשאלת דמי תיווך מהמוכר והקונה

תודה רבה אך האם אין הבדל כאשר מדובר על שכן שהיה בדירה עוד קודם לתקופת הבלעדיות וניהלנו ביננו משא ומתן לגבי העיסקה אך זו לא יצאה לפועל לבסוף ....? ואם נחליט לחכות לתום תקופת הבלעדיות , כמה זמן ראוי וכדאי להמתין עד ביצוע העיסקה ביננו?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לצרכי החוק אין הבדל בעיקרון. דרך המלך היא לעשות הכל בהסכמה ואז אין חשש לתביעות. אין הגדרת זמן מדוייקת - מס' שנים מנתקים את הקשר בוודאות. מס' ימים - הקשר למתווך עדיין נשאר. אז כנראה מס' חודשים זה הזמן הסביר להמתין או לעשות הכל בהסכמה. בהצלחה רבה,